100%-os pénz-visszafizetési garancia

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Optikai média konverterek
  Modbus Gateway-ek
  Modbus I/O és PLC eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2023-02-01 - Új Modbus TCP és RTU I/O egységek
  Az ATC gyártó A-10XX típusjelű Modbus RTU-s, és az A-81XX típusjelű Ethernet-es Modbus TCP-s I/O egységei raktárról, rövid szállítási határidővel elérhetők.
  2022-06-01 - Zárt mobilinternet és intranet szolgáltatás
  Cégünk T. Ügyfeleink igényeire válaszolva már nem csak mobilnetes készülékeket, hanem hozzá tartozó zárt, tűzfallal védett, biztonságos fix IP címes mobilinternet / intranet szolgáltatást is nyújt. Az eszközök egyszerűen hagyományos socket hívásokkal, vagy akár VPN-en keresztül is elérhetőek. A havi forgalom aggregát elszámolású, vagyis az összes SIM kártya közösen használhatja el az előre megállapodott adatkeretet.
  2022-04-01 - Kedvező áru Modbus Gateway az ATC kínálatában
  Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ATC egy nagyon kedvező ár / érték aránnyal rendelkező Modbus Gateway eszközt dobott piacra, mely már nálunk is raktárról megvásárolható. Típusjele: ATC-1300
  2022-02-01 - Kifutnak a 3G-s mobil internet eszközök
  Hazánkban is lassan lekapcsolják a 3G szolgáltatást. Előre láthatólag a GPRS / EDGE és a 4G még sokáig velünk maradnak, így akinek elégséges a kisebb sávszélesség is, annak a routere, IoT eszköze automatikusan átáll arra. Akinek szüksége van a nagyobb sávszélességre, mindenképpen újabb, 4G-s eszközöket kell beszereznie a 3G-sek helyett.
  2021-01-01 - Kártyás utánvétes fizetés a futároknál
  Cégünk külön megállapodást kötött a GLS-el, melynek keretén belül utánvétes fizetéseket már kártyával is ki lehet egyenlíteni. Használják bizalommal ezt a kényelmes megoldást.
NetComWare IoT, M2M felhőszolgáltatás Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról
100%-os pénz-visszafizetési garancia
   
 

Nem ismeri termékeinket vagy nem biztos benne, hogy az adott feladatra alkalmas lenne? Akkor próbálja ki anyagi kockázatok nélkül!

Az oda-vissza szállítás díját is magunkra vállaljuk! 

A következő feltételekkel tudjuk vállalni, hogy vásárlás után maximum 30 napon belül a termék teljes vételárát + az oda-vissza szállítás költségét is visszafizetjük, ha nem felelt meg az Ön igényeinek és mi sem tudtunk olyan szakmai támogatást nyújtani, ami az eszközt alkalmassá tette volna a feladat elvégzésére:

  • Kipróbálásra maximum 3 féle termék vásárolható, fajtánként 1-1 pár
  • A termék eredeti állapotában kerül vissza hozzánk az összes kiegészítővel együtt (firkálások, karcolások nélkül)
  • Műszaki támogatást kértek legalább egy alkalommal

Miért van szükség a műszaki támogatás kérésére is? Sokszor találkozunk azzal, hogy egy adott termék alkalmas lenne a feladatra, de nem megfelelő beállítás miatt mégsem tudja elvégezni a dolgát. Ez főleg igaz a több konfigurációs lehetőséggel rendelkező soros-ethernet vagy wifis átalakítókra. Ha bármelyik elérhetőségünkön jelzi a problémát, szívesen adunk szakmai tanácsot, mit-hogyan próbáljon a készüléken beállítani.

A termék végül alkalmas volt a feladatra, de mégis másik megoldást keresne? Nem célunk, hogy a polcon pihenjenek eszközeink, nyugodan hozza vissza hozzánk vagy küldje el, és kérjük mondja el, miért döntött mégis másik készülék vásárlása mellett. Számunkra minden visszajelzés fontos!

A fenti esetekben mindig a termék 100%-os vételárát fizetjük vissza kezelési és egyébb bújtatott költségek, értékcsökkentés felszámítása nélkül! 

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2024 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter