Fix IP címmel rendelkező zárt APN mobilinternet szolgáltatás SIM kártyákkal

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Optikai média konverterek
  Modbus Gateway-ek
  Modbus I/O és PLC eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2023-02-01 - Új Modbus TCP és RTU I/O egységek
  Az ATC gyártó A-10XX típusjelű Modbus RTU-s, és az A-81XX típusjelű Ethernet-es Modbus TCP-s I/O egységei raktárról, rövid szállítási határidővel elérhetők.
  2022-06-01 - Zárt mobilinternet és intranet szolgáltatás
  Cégünk T. Ügyfeleink igényeire válaszolva már nem csak mobilnetes készülékeket, hanem hozzá tartozó zárt, tűzfallal védett, biztonságos fix IP címes mobilinternet / intranet szolgáltatást is nyújt. Az eszközök egyszerűen hagyományos socket hívásokkal, vagy akár VPN-en keresztül is elérhetőek. A havi forgalom aggregát elszámolású, vagyis az összes SIM kártya közösen használhatja el az előre megállapodott adatkeretet.
  2022-04-01 - Kedvező áru Modbus Gateway az ATC kínálatában
  Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ATC egy nagyon kedvező ár / érték aránnyal rendelkező Modbus Gateway eszközt dobott piacra, mely már nálunk is raktárról megvásárolható. Típusjele: ATC-1300
  2022-02-01 - Kifutnak a 3G-s mobil internet eszközök
  Hazánkban is lassan lekapcsolják a 3G szolgáltatást. Előre láthatólag a GPRS / EDGE és a 4G még sokáig velünk maradnak, így akinek elégséges a kisebb sávszélesség is, annak a routere, IoT eszköze automatikusan átáll arra. Akinek szüksége van a nagyobb sávszélességre, mindenképpen újabb, 4G-s eszközöket kell beszereznie a 3G-sek helyett.
  2021-01-01 - Kártyás utánvétes fizetés a futároknál
  Cégünk külön megállapodást kötött a GLS-el, melynek keretén belül utánvétes fizetéseket már kártyával is ki lehet egyenlíteni. Használják bizalommal ezt a kényelmes megoldást.
NetComWare IoT, M2M felhőszolgáltatás Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról
Fix IP címmel rendelkező zárt APN mobilinternet szolgáltatás SIM kártyákkal
   
 

Fix IP címmel rendelkező, egyszerűen használható SIM kártyát keres ipari mobilinternetes eszközéhez? NetComWare IoT felhőszolgáltatás lehet az egyik jó megoldás Önnek!

NetComWare IoT felhőszolgáltatás

Egyre nehezebb olyan mobilinternet csomagot találni IoT, M2M vagy más mobilinternetes eléréssel rendelkező feladatokhoz, amiben az alábbi paraméterek megtalálhatók:

  • Fix, publikus IP cím
  • Szerver szolgáltatások engedélyezése

A fix IP címet viszonylag jól lehet helyettesíteni a dinamikus DNS szolgáltatással, de a megbízható szolgáltatás már vagy fizetős, vagy időszakonként megújítandó regisztrációt igényelnek. De még ekkor sem biztos, hogy a SIM kártyán engedélyezve van az un. szerver szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy távolról lehessen kapcsolódni a mobilinternet mögötti hálózatra.

Számtalan megkeresést kapunk az áltaunk forgalmazott eszközök beüzemelésekor, hogy nem működik úgy a rendszer, ahogy előre eltervezték, és sokszor állt a háttérben a fenti két probléma valamelyike. Ezért döntöttünk úgy, hogy saját, zárt APN hálózatot hozunk létre, és nem csak a készüléket, de az adatkapcsolati szolgáltatást is mi biztosítjuk Tisztelt Ügyfeleinknek!

A NetComWare Kft által üzemeltetett zárt APN rendszer a SIM kártyából és egy központi szerverből áll, amelyen keresztül elérhetőek a mobilinternetes eszközök. Szigorú tűzfal szabályok biztosítják a megfelelő biztonsági szintet. Kívülről kétféleképpen kapcsolódhatnak az ügyfelek a végpontokhoz:

  • Fix IP címről hagyományos socket hívásokkal TCP vagy UDP porton keresztül
  • VPN-en keresztül (PPTP, L2TP, OpenVPN, IPsec)

A csomagjaink a következő havi forgalmi kerettel érhetők el:

  • 100 MB / hó
  • 250 MB / hó
  • 500 MB / hó
  • 750 MB / hó
  • 1 GB / hó

A fenti csomagokon kívül nagyobb darabszámú SIM kártya esetén egyedi ajánlatot tudunk adni. A forgalom elszámolása un. aggregát rendszerben történik, vagyis az összes SIM kártya együttesen használhatja el a csomagokban megállapított forgalmat. Ha egy kártya kevesebb adatot használ el, mint a csomagban meghatározott kerete, akkor azt a többi kártya felhasználhatja túlforgalmazási díj nélkül is. Így ha egy végponton váratlanul megugrik a forgalom, azt jó eséllyel még a többi kártya ki tudja kompenzálni.

Részletesebb információért, árakért keressen minket bizalommal!

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2024 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter